Nemaipomenita retata asta!!! Am ramas placut surprinsa de gustul sosului pentru ca daca nu as fi stiut ce are in el as fi jurat ca este sos quatro formaggi. Mi-a placut atat de mult incat si acum , la cateva zile bune dupa ce l-am preparat, inca ma gandesc cu pofta la el si astept cu nerabdare sa il prepar din nou.
Ca mai toate retetele cu paste, se prepara foarte simplu si repede iar rezultatul este very yummy!
Ingrediente: - 1/2 pachet de paste
- 3 linguri ulei de masline
- 2 catei de usturoi taiati feliute
- 2 dovlecei medii taiati feliute
- 100 ml lapte- 1 lg-ta frunze de busuioc maruntite
- 2 linguri parmezan (sau branza de burduf)
- sare, piper
2. Punem uleiul intr-o tigaie incinsa si rumenim in el usturoiul, cam un minut, apoi adaugam dovleceii si acoperim tigaia cu un capac si ii lasam sa se inmoaie (5 minute la foc mediu).
4. Luam tigaia de pe foc, adaugam busuiocul, parmezanul, sarea si piperul apoi punem totul intr-un blender si mixam pana cand se transforma totul intr-o crema. Acum sosul e gata!
5. Amestecam sosul cu pastele si se serveste fierbinte, cu parmezan presarat deasupra.
Bun de lingi si farfuria. I did so! :))
Reteta inspirata de pe Isabela Cuisine.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu