octombrie 18, 2011

1 an de Fresh Blog

1 Comments

  Pe nesimtite, a trecut un an de cand ma joc de-a Carry Bradshaw in bucatarie. Si dupa tot acest timp, pot spune ca I heart Blogging despre mancare. A lot! Ca acest mini spatiu virtual, numai al meu, ma face sa ma simt un pic mai implinita (si la propriu, si la figurat, cantaresc cu 2 kg mai mult decat anul trecut :) ), un pic mai utila, mai priceputa in ale gurii. Aici impart cu voi dragostea mea pentru gatit si rezultatele ei, and it feels so good, so right. Sa mai zic ca am bazait, de fericire normal, cand am aflat ca cineva, undeva, gateste treburile pe care le mazgalesc eu pe aici? Neh... Hai sa lasam sentimentalismele deoparte, azi e sarbatoare.
  De ziua lui, micul Fresh Blog a primit cadou an extreme make-over, eu am fost "ghiftuita" cu o mini pauza de la cratite si tigai, iar ca sa fie a win-win situation si sa nu se supere nimeni, astazi va las in pace si nu va tentez cu nimic. Dar stati pe-aproape ca am pe teava o reteta de placinta cu branza dulce, mind-blowing, nu alta!
   Si acum... as vrea sa multumesc tuturor acelora care se perinda printre paginile hipercalorice alea acestui blog, (thank you, guys!), prietenilor, consumatori entuziasti de creatii marca Fresh Blog, pentru sustinere si maguliri necontenite, my bff Ramona, pentru ca exista,  si nu in ultimul rand mamei, pentru imensa contributie la dezvoltarea pasiunii mele. In cinstea tuturor celor enumerati mai sus, dar si a blogului, inchin un pahar de Cabernet Carmenere, pentru ca nu am sampanie in stoc :).
 And promise to keep this blog fresh, as long i can fry and bake!
 

                                                                                                            Chin- chin!
                                                                                                                       Laura.

1 comentarii:

Anonim 19 octombrie 2011 la 16:37

Multi inainte ! :*

Trimiteți un comentariu