ianuarie 03, 2011

Au fost sarbatori de iarna...

0 Comments

  Si s-au dus in a blink of an eye! Nici nu stiu cum s-au dus asa repede... parca ieri eram printe munti de carne, incercand sa o scot la capat cu niste carnati... si uite asa m-am trezit intr-un nou an, facand demersuri sa imi revin dupa o luna incarcata de pregatiri asiduee.
   So, before i move on, i'll linger a lil' bit through all these holliday sensations: bucate minunate, mese incarcate, oameni fericiti, brazi impodobiti, fosnetul hartiei de cadouri, bubuitul artificiilor si al dopurilor de sampanie...



...Cookies pentru Mos Craciun
O felie din tortul de Craciun




Waiting for Santa



Bucuria de a desface cadouri



"Porcisme"


Meniu "porc-free"pentru 9 guri flamande in ziua de Craciun nr.2
(pui pe sticla si copanele cu bacon)
Multumesc dragei mele, Ramona pentru nepretuitul ajutor!


Cartofi gratinati cu parmezan si cascaval afumat, acompaniament pentru puiul pe sticla


Zapada din a treia zi de Craciun


Salata de porocale cu cepa rosie si stafide sau incercarea de a revigora Marele Brun (ficatul)intre Craciun si Revelion


Un tort


Un alt tort (da, am facut multe torturi, vreo 4, avand in vedere ca de sarbatori am gatit in mai multe bucatarii)



De Revelion baietii hijacked the kitchen si au pregatit platourile de gustari
Dragut din partea lor pentru ca eu eram la un pas sa am un atac de panica dupa atata gatit ;)


Leftovers dintr-un drunken tiramisu cake de revelion
(am scapat cam mult lichor...ups!!! dar a fost delish!)


Cartofi copti cu unt si resturi de pe platourile de Revelion (branza de capra si icre de somon)
Nimic nu se arunca, totul se recicleaza.











  Un an nou fericit, imbelsugat si linistit! La multi ani!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu