ianuarie 20, 2011

Pizza vegan

0 Comments


    As manca pizza everyday si nu cred k m-as satura : fierbinte abia scoasa din cuptor sau rece la un film after midnight... nu conteaza...that's why am invatat sa-mi fac home...pentru aluat ne trebuie 500 gr. faina , 200 gr.lapte batut am folosit eu, dar poti pune si apa , 1 cub de drojdie , 1 ou se poate si fara...drojdia o dizolvam in 4 linguri de apa calda si 1 lingurita de zahar ;) amestecam toate ingredientele si framantam un aluat pufos si moale pe care il lasam sa cresca pana facem sosul : 1 cutie de rosii decojite, 1 ceapa, 3 catei de usturoi , jumatate de lingutitza de oregano si busuioc...punem ceapa, tocata marunt ,la prajit in 3 lg de ulei ,adaugam usturoiul tocat , rosiile si lasam 3 minute pe foc , iar cand stingem focul adaugam busuiocul si oregano....lasam sosul acoperit :) si acum sa ne preocupam de topping :200 gr.ciuperci , 1 ceapa taiata, 200 gr masline,1 ardei gras taiat toate aceastea le punem intr-un castron si le amestecam cu 2 lg de ulei de masline,rozmarin si oregano! ungem tava cu ulei sau faina intindem foaia in tava, o ungem cu sos din abundentza , aruncam topping-ul ;) si lasam in cuptor la foc mediu in jur de 20 de minute....cand este gata puteti arunca peste pizza: rucola, patrunjel, salata verde...BE FREE, BE CREATIVE, BE YOURSELF ;)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu