Afara, -6 grade, in casa e cald si bine; dar parca lipseste ceva... o supa fierbinte care sa combata efectele frigului de afara. Si cand dispozitia necesara nu este prezenta si nu se doreste sa se stea in bucatarie o ora or so, pana fierbe supa... ce e de facut? Ne punem pofta in cui? No way! Trebuie sa fie o solutie iar solutia se numeste: supa de usturoi.
Suna ciudat dar este o supa milky, de iarna, care se face usor si din ingrediente pe care le numeri pe degetele de la o mana. Din cercetarile mele, am descoperit ca exista doua variante ale acestei supe: cea spaniola, care se prepara cu ulei de masline si cea frantuzeasca, cu unt si franzela. Eu am preparat varianta romaneasca, cu unt si ulei de masline, cu painea noastra cea de toate zilele si cu smanatana.februarie 17, 2011
Supa de usturoi
16:59 0 Comments paine, smantana, supa de usturoi, unt
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu